Yoga til dig og din nordjyske virksomhed.

shutterstock_79505215-solhilsenNedsæt sygefraværet med yoga og få gladere medarbejdere.

 

Yoga er et redskab til at få ro i kroppen – finde balance både fysisk og psykisk og (gen)finde roen i sindet. Selvsagt bruges det jo så ofte som et redskab i forhold til stress.

Vi træner almindelig vejrtrækning igennem næsen. I næsen sidder en masse fimrehår og celler som berører det parasympatiske nervesystem, og ved at aktivere dem ordentligt, som vi lærer i yoga, og som du og dine medarbejdere kan tage med hjem til daglig træning, nedsættes stress-niveauet og man oplever mere ro.

 

Du får løsnet op i nakke-, hals- og skulderområderne, i bækkenet og  får styrke og balance i alle kroppens områder.

 

Yoga bliver brugt af mange forskellige mennesker, mænd som kvinder. Nogle gør det hjemme i stuen andre går til det i et fitness center eller på aftensskole. Der er også mange forskellige former for yoga – der er alt fra power yoga, som navnet siger, er power og giver sved på panden, til stille, meditativ Hathayoga som er den type jeg vil tilbyde i virksomheder.

 

Flere og flere virksomheder finder også ud af, at det er en kæmpe fordel at tilbyde det til medarbejderne i en pause eller som fyraftensmulighed.

 

Jeg kommer gerne ud og laver yoga med dine medarbejdere/kolleger i dagstimerne på jeres arbejdsplads. Vi benytter bare et mødelokale og deltagerne kan indtage deres arbejdsplads 15 min efter at timen er ovre, fordi den form for yoga jeg tilbyder, ikke kræver sved på panden.

 

Lidt om mig som instruktør: Jeg er uddannet hos DGI som yogainstruktør og underviser i Vodskov Foreningsfitness to gange om ugen.

 

Kontakt mig for mere information og priser.