Hvad kan Reiki gøre for dig?

Gendai Reiki Healing kan lindre alt og har ingen bivirkninger. Gendai Reiki Healing kan aldrig skade noget.

Reiki healing kan afhjælpe: fysiske smerter så som hovedpine, piskesmæld, rygproblemer, sportsskader, tarmproblemer, ischiassmerter og meget andet.

Reiki kan desuden også afhjælpe psykiske smerter og er super god til at bruge f.eks i forbindelse med sorg, stress, uro, ADHD, PSD, PTSD, sårbarhed, kriser, depressioner eller som supplement til lægelig behandling ved sygdom.

Desuden er Healing aldeles velegnet til at give din personlige udvikling et skub i den rigtige retning.
Healingen giver ro, tryghed, positivitet, overskud og tillid til livet.

Kræftens Bekæmpelse undersøgte for år tilbage effekten af healing. De kunne ikke påvise en effekt på kræftssvulster, men de kunne se en forskel på patienternes livsenergi. Og som vi alle ved, så påvirker vores livsenergi vores immunforsvar.

En behandling starter med en kort samtale/introduktion, hvorefter jeg healer ved at lægge mine hænder på din krop, dog ikke intime steder. Jeg tager naturligvis hensyn til, hvis der er andre steder, du ikke ønsker berørt. Du kan vælge at ligge på min briks eller sidde i en stol og du vil være fuldt påklædt.

Det koster kr. 600,00 og behandlingen varer typisk en time.

Fjernhealing

Fjernhealing er velegnet til opfølgning på en direkte healing. Vi aftaler et tidspunkt, hvor du er i ro derhjemme, hvorefter jeg healer dig.
Du skal intet foretage dig andet end at være i ro i en halv times tid. Jeg fjernhealer KUN efter præcis aftale med den enkelte.
Virkningen er præcis den samme, som hvis du var i min praksis. Prisen er kr. 350,00