Hvad er det lige at Access Bars er for en fisk?

bars punkter.Access bars handler om at man kan påvirke vores psyke via nogle punkter omkring hovedet som du kan se her på figuren.

 

Jeg prøvede det selv ved …ja, kald det en tilfældighed, om du vil (selv tror jeg på at der er en mening med alt det vi oplever) 🙂 Men det er bare mig 😉

 

Jeg fik tilbudt en prøvebehandling hos en kollega i branchen – lå på hendes briks i 20 minutter og bagefter tænkte jeg…hmmm ja, så har jeg prøvet det.

Imens hun “nussede” mig omkring mit hoved, fortalte jeg, at jeg var lidt stresset over at køre med min campingvogn, som jeg havde med på stedet, og samme aften skulle jeg køre i 1½ time med den. Og ja, det stressede mig så meget, at jeg endelig havde valgt at skille mig af med den – det var bare ikke det værd. Altid være stresset over at hægte den på, køre med den, bliver den nu også hængede, parkere osv osv.

 

Nå, men den umiddelbare reaktion var altså … ja, så har jeg prøvet det. MEN da jeg så senere skulle pakke vognen ned i silende regn med mine børn, hægte den på og køre hjem, gik det hele som en leg! Jeg kunne bakke lige til krogen, bilen spinnede som en mis hele vejen hjem, jeg kunne parkere lige præcist der, hvor jeg skulle og ja, jeg overvejede sågar at melde fra til salget som skulle foregå 3 dage senere.

 

Hvad var der lige sket?? Jeg bed faktisk først rigtig mærke i det 14 dage senere, da jeg oplevede at jeg reagerede totalt afslappet på en situation, som plejede at hyle mig ud af den. SÅ tænkte jeg…. hvad er der lige sket??? Hvorfor reagerer jeg anderledes nu? Og så kom jeg i tanker om det. Det var jo den 20 min behandling jeg havde fået!!!

 

Hvor vildt! Tænk at lidt nussen rundt om ørerne og på issen kunne gøre sådan en forskel!!
Da min søn så ovenikøbet var løbet ind i nogle udfordringer omkring frygt og uro, så tænkte jeg, at dette måtte jeg lære. Og det kunne kun gå for langsomt. Det er jo et fantastisk værktøj.

 

Som sagt så gjort! Jeg har taget uddannelsen 2 gange nu og tilbyder nu behandlinger i klinikken – du kan læse mere om det på min hjemmeside selvfølgelig 🙂

Har du spørgsmål, så bare spørg løs.
Knus fra Birgitte