Birgitte Røgilds Lund

Psykoterapeut, healer, coach og access bars behandler.

Jeg er uddannet Gendai Reiki Healer III, ID-psykoterapeut, Access Bars behandler og DGI Yoga instruktør. Min interesse for psykologi og personlig udvikling startede tilbage i 1995, hvor jeg tog mit første kursus inden for personlig udvikling. Det ene kursus tog det næste med sig, og i 1998 påbegyndte jeg uddannelsen til ID-psykoterapeut ved ID-Terapeutisk institut v/Ole Vadum Dahl.

Uddannelsen var egentlig ment som intensiv personlig udvikling for mig selv, hvilket det også blev, og senere hen fandt jeg ud af, at jeg trivedes med at behandle andre mennesker – se andre blomstre op, give dem håb og give dem mere energi.
Senere fandt jeg så endelig det rigtige supplement til min praksis – Gendai Reiki Healing og det er derfor blevet en del af mine tilbud.

Jeg har gennemført Reiki I, Reiki II og Reiki III og har fået god erfaring med lindring af både psykiske og fysiske smerter samt at give øget overskud til dagligdagen.

I januar 2009 startede jeg som forhandler af produkterne fra med Aloe Vera fordi disse produkter supplerer mine behandlinger og er i tråd med vores totale velbefindende.

I sommeren 2015 fik jeg selv en  kort behandling med Access Bars og oplevede de næste 14 dage hvordan jeg oplevede og reagerede anderledes på situationer som før stressede mig rigtig meget. Det overraskede mig og imponerede mig enormt meget, så jeg besluttede mig  for at uddanne mig til samme. Så i november 2015 tog jeg de første klienter ind til access bars behandling. Du kan læse mere om de forskellige behandlinger øverst i menufeltet og også i min blog.

Du finder priser på de enkelte sider og kan også se dem HER. Jeg accepterer afbud senest 24 timer før aftalt tid. Afbud senere og udeblivelse forventes betalt som hvis behandlingen havde været gennemført. Betaling med Mobile Pay på 39618.

Kontakt mig helt uforpligtende og hør nærmere om hvordan jeg evt. kan hjælpe dig.

Jeg mærker hver dag taknemmelighed over at kunne hjælpe både børn og voksne med hvad der nu gør ondt i livet. Om det er søvnbesvær, stress, uro, angst eller måske sidder mennesket bare fast i livet og mangler et bette skub. Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig også.

Birgitte Røgilds Lund

Hvad folk siger om mig og mine behandlinger:

“Jeg har ondt i venstre side af kroppen hele tiden. Jeg har oplevet, at healing hjælper og renser kroppen igennem og jeg får det godt bagefter. Birgitte gør det rigtig godt ved hendes rolige væsen. Jeg føler mig tryg ved hende. ”
– Mie

”Uro i bentøjet forsvinder, når jeg har fået healing af dig, så jeg ikke behøver at stå op om natten for at tage beroligende midler”
”Din opmærksomhed og healing, både direkte og med fjernhealing, har hjulpet mig igennem den seneste kræftbehandling. Du har givet mig ro, livslyst og overskud.
Tak for det”

Dreng 10 år – fik tre behandlinger med Access Bars og var igen tryg ved at være sammen med andre voksne end den primære voksne i hans liv.

 

 

Pige 13 år, turde ikke sove hjemmefra og ville rigtig gerne kunne sove hos veninderne. Efter tre behandlinger med Access Bars var det en realitet.