Accept – contra stress

For mange mennesker fylder fortidens problemer og fremtidens udfordringer rigtig, rigtig meget. Så meget, at hverdagen er fyldt af ked-af-det-hed, depression eller angst.

Hvis man virkelig kigger efter – lige nu og her – er der sandsynligvis ingen problemer – problemer i dig opstår når du tænker på fortiden og på fremtiden.

Du mangler accept af fortiden – tilgivelse af dig selv og andre personer som har påvirket dit liv.

Du mangler tillid til fremtiden – tillid til at omstændighederne, personerne og til at din holdning kan være positiv og dejlig.

Løsningen er at øve dig i at være lige nu og her! Simpelthen trække vejret helt ned i maven. Når du gør det, vil du opleve at tankerne falder til ro – det ræs der kan være i hovedet stopper. Hvor dejligt er det ikke lige???

Det kan du arbejde med selv – det behøver ikke koste noget i terapi eller behandlinger. Du kan på diverse medier finde meditationer og visualiseringer der kan fremme din væren i nuet og du kan med daglige bekræftelser fremme din evne til at acceptere fortiden og have tillid til fremtiden.

Selvfølgelig skal man være forberedt på fremtiden – være på forkant med tingene – måske er der noget med job, økonomi eller andet du skal have styr på, men hvis du er i fred med nutiden, har du også mange flere ressourcer til at tage hånd om fremtiden, skrive ansøgninger, planlægge økonomien, være kreativ i forhold til andre løsninger end dem som ligger lige for osv osv.

Hvis du tænker at opgaven er for stor til at du kan klare det selv, kan du altid henvende dig til mig – min klinik ligger i Vodskov – 10 km nord for Aalborg. Jeg kan med samtale, healing, Access Bars og diverse andre værktøjer hjælpe dig til at lande i det som er lige nu og her – så alt det som faktisk ikke er aktuelt, ikke skal fylde så meget. Mit telefon nummer er 2252 3046 og hjemmesiden, hvor du kan læse mere hedder www.terapioghealing.dk