Behandling med Access Bars hjælper, hvis du

 • føler dig stresset
  har tankemylder
  har søvnproblemer
  har svært ved at slippe bekymringer
  savner energi og overskud
  har uro, stress, PTSD
  er barn eller ung og ikke gider snakke
  f.eks. har gået til psykolog længe og ikke gider snakke længere.

 

I gennem vores liv i såvel barndom, ungdom og som voksen har vi lært og fået mange `sandheder´ som vi har integreret naturligt som værende vores egen sandhed. F.eks. “pengene vokser ikke på træerne”, “du dur ikke til noget”, “du skal være stille mens de voksne (vigtige mennesker) taler” osv. Men disse “sandheder” kan give os forhindringer gennem hele livet og begrænse os. Access BARS hjælper dig med at rydde op og slette de “sandheder” som er gemt på dit indre lager. Det hjælper dig med at finde ind til din egen unikke kerne (essens) og sandhed. Dette gør det lettere for dig at tage imod nye valg og muligheder, samt at udfolde dit fulde potentiale.

Access Bars kan hjælpe dig til at blive mere rummelig, mere tålmodig, gladere og i det hele taget få et bedre flow i livet.

Hvad er Access Bars?

Access Bars betyder at vi får adgang til dine hjernebjælker – helt konkret 32 energibaner, som findes på hovedbunden og repræsenterer forskellige aspekter af livet, bl.a. krop, seksualitet, penge, kontrol, kommunikation, bevidsthed, kreativitet, aldring, tid, taknemmelighed, overbevisninger, sorg, håb og drømme. Behandlingen med Access Bars foregår ved, at jeg berører energipunkterne ganske let på dit hoved, mens du ligger fuldt påklædt og slapper af på min briks.

Hvad kan Access Bars hjælpe dig med?

Når energipunkterne berøres, arbejder kroppen ubevidst med at slippe uhensigtsmæssige tankemønstre og overbevisninger og kan forløse det, som du ubevidst er parat til at slippe på det givne tidspunkt. Derfor kan det være hensigtsmæssigt at få flere behandlinger. Behandlingen kan skabe stor glæde og afslapning samt reducere stress.

Hvordan ved jeg, at det virker?

De fleste vil ikke mærke nogen ændring når de umiddelbart rejser fra briksen. Det er normalt først senere i dagene/ugerne som kommer at man opdager, at man måske reagerer anderledes på det som før var en udfordring. Først her opdager man, at tingene har ændret sig.
F.eks. hvis du før var bekymret over din økonomi, at du pludselig ikke bliver nervøs længere over rudekuverter eller over at noget skal repareres.
Eller du oplever at du ikke længere reagerer på det, som før ville have ophidset dig.

Kan Access Bars skade?

Det værste der kan ske ved en behandling er, at du føler at du “kun” har fået en let hovedmassage og har slappet af. Det bedste der kan ske er, at hele dit liv ændrer sig til det bedre.

Prisen?

En behandling med Access Bars varer en til halvanden time og koster kr. 600,00 og et klippekort til 3 behandlinger koster kr. 1.600,00.

Børn på 12 år eller derunder koster 400,00 – 3 behandlinger for kr. 1000,00. Der sættes en halv time af til behandlingen.