Her ser du samtalehjørne og briks i min klinik.

ID-psykoterapi står for Integreret Dynamisk psykoterapi og simpelthen ID-orienteret psykoterapi. Det betyder, at vi sammen kan finde ind til, hvem du dybest set ER og du kan lære at leve efter det, som DU i virkeligheden tror på, brænder efter og elsker.

 

Første gang vi mødes starter vi med at se hinanden an – er kemien i orden imellem os? Du skal kunne føle dig tryg hos mig, for det gør det arbejde, som vi skal lave, meget lettere tilgængeligt.
Psykoterapi består af regelmæssige samtaler over en kortere eller længere periode.

 

Med hjælp fra ID-psykoterapi, nærvær, og ren tilstedeværelse, kan du få hjælp til:

• at forstå hvorfor du måske altid havner i samme problematikker igen og igen og derefter ændre det, så det ikke sker igen.

• at få indgående kendskab til de uhensigsmæssige reaktionsmønstre, som du bruger og forvandl dem til noget konstruktivt.

• at lære at sætte grænser og sige nej, på en selvansvarlig måde.

• at få et bedre selvværd – lær dig selv at kende gennem accept, kærlighed og tålmodighed.

• at blive bevidst om dine behov og lær at udtrykke dem.

• at komme din fobi til livs så den ikke har magten over dig, men så du har hele magten over dig selv.

• at komme igennem sorgen og hen mod glæden ved det som var.

• at få has på angsten så den ikke forhindrer dig i at leve dit liv, som DU vil.

• finde den rigtige vej for dig, karrieremæssigt, parforholdsmæssigt eller spirituelt.

• at blive bevidst om, at det er DIG som er ansvarlig for dine tanker, handlinger, holdninger og følelser.

• selvudvikling – at blive et større og mere rummende menneske.

• at komme ind til kernen af hvem du virkelig er. Den, du var født til at være

 

Jeg har erfaring med samtale, tegneterapi, drømmearbejde og gestaltarbejde.

 

ID-psykoterapeut uddannelsen er både anerkendt, har en høj faglig standard og er evalueret efter de ministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeut uddannelser med topkarakterer.

Pris: Psykoterapi – varer ca. 1 time og koster kr. 600,00

Rabat til ID-psykoterapeutstuderende.

 

ID-Psykoterapi hjælper dig til at få en lettere hverdag.

ID-psykoterapi kan hjælpe dig med at opnå større indre balance, omkring et bestemt emne eller en bestemt situation. Det kan være parforholdsproblemer, fobier, angst, stress, frygt, eller måske føler du, at du sidder fast i dit liv og mangler klarhed over, hvad du skal arbejde hen imod.

 

Psykoterapi tager udgangspunkt i ID-psykoterapien med nærvær og medfølelse. Se evt. under links for mere information om min uddannelse til ID-psykoterapeut.

 

Det er tit en stående joke at sige, at alle problemer nok har afsæt i vores barndom – men ikke desto mindre er det ikke helt ved siden af.

 

Det er jo sådan, at vi igennem vores opvækst bliver opdraget som vores forældre synes bedst, og det er oftest sådan som DE gerne vil have os, sådan som de selv er blevet opdraget, eller omvendt så de giver deres børn det, som de ikke selv fik. De former os, med den bedste intention, til det menneske, som de mener er bedst, og det er jo fint.

 

Men min påstand er, at alle mennesker er unikke, og hvis vi bliver formet og modelleret, hvem ender vi så i virkeligheden med at være? En kloning af mor eller far? Ofte så sker det omkring 30- eller 40-års alderen, at vi får en mindre eller større krise – for hvem pokker er det lige vi er? Vi er i hvert fald ikke den, vi blev født til at være, som i tidernes morgen.

 

Så starter det store arbejde med at finde ind til kernen igen – måske skifter vi karriere, ægteskab, flytter, starter ny uddannelse eller noget helt femte. Ihvertfald så finder mange ud af, at de ikke lever det liv, som de i virkeligheden ønsker. De er bare fulgt med strømmen.

Psykoterapi kan hjælpe dig ind til kernen af, hvem du i virkeligheden er og dermed, genfinde lykken over livet, som du mærkede som spæd.