Fik denne tilbagemelding her til morgen fra en klient som har fået bare een behandling af Bars. Klienten “døjede” med, at have for mange projekter i gang af gangen og fik ikke rigtig gjort noget rigtig færdigt. Dette gav frustrationer – naturligt nok.

“Hej Birgitte, bare lige en lille opfølgning på mit besøg hos dig. Jeg er begyndt, bevidst eller ubevidst, at få gjort opgaver færdige, eller jeg vender oftere tilbage til opgaver umiddelbart efter en forstyrrelse, så et eller andet er der sket.”

-Anette

 

“Du skal ha’ mange tusind tak for de gode samtaler vi har haft, de har givet mig modet til at springe ud i noget nyt og tro på mig selv. Mit syn på mig selv har ændret sig positivt med de redskaber og inputs jeg har fået fra dig.”

-Thomas

 

“Jeg ville prøve en Reiki Healer. På nettet fandt jeg Birgitte`s hjemmeside. Den sagde mig noget, og at hun også var Id-psykoterapeut, var en stor fordel, så hende skulle det være. Jeg havde et problem med, at når jeg sagde nej, blev det ikke hørt. Det var både der hjemme og på arbejde. Det var jeg godt træt af, så der skulle ske noget.

 

Efter at jeg har gået i terapi og fået healing, er der sket det, at man hører når jeg siger nej. Så jeg kan varmt anbefale Birgitte ”. – Mona Hansen.


“Jeg har ondt i venstre side af kroppen hele tiden. Jeg har oplevet, at healing hjælper og renser kroppen igennem og jeg får det godt bagefter. Birgitte gør det rigtig godt ved hendes rolige væsen. Jeg føler mig tryg ved hende. ”
– Mie

 

Andre kommentarer:

”Uro i bentøjet forsvinder, når jeg har fået healing af dig, så jeg ikke behøver at stå op om natten for at tage beroligende midler”
”Din opmærksomhed og healing, både direkte og med fjernhealing, har hjulpet mig igennem den seneste kræftbehandling. Du har givet mig ro, livslyst og overskud.
Tak for det”

Artikel fra Vodskov Avis fra maj 2016:

Artikel fra Vodskov Avis maj 2016.

Dette skrev Nordjyske d. 4. februar 2008 om mig

artikel 2008 artikel 2009

img019