Når tøjet skrumper i skabet – C9 – En kickstart til en livsstilsændring!

I tirsdags tog jeg en beslutning om at starte på C9 – igen. Sidst jeg gjorde det var i maj 2015 hvor jeg i den grad fik skik på min krop og fik nogle nye gode vaner. Jeg tabte mig også nogle kg og adskillige cm som er blevet væk, simpelthen fordi jeg har kunnet holde fast i min plan. I hvert fald indtil midt vinter.

 

 

Så kom jeg i tirsdags til at se, at i stedet for 1 kiks, tog jeg 10. I stedet for én portion aftensmad, tog jeg to og sådan har det så i virkeligheden set ud i et par måneder. Ja, det var lidt underligt, for jeg opdagede det først nu.

 

Jeg havde i den grad mistet kontrollen over hvad jeg stoppede indenbords. Sukkertrangen havde taget over og simpelthen bare en ukontrolleret trang til mad.

 

Ja psyken spiller jo ofte ind, og jeg har haft rigtig travlt hen over vinteren – og jeg indså, at det var på tide at jeg tog kontrollen tilbage.IMG_6722

 

C9 – Change 9 var svaret! C9 – Change 9 – Livsstilsændring – En Beslutning.

 

C9 er jo en kickstart til en livsstilsændring – hvor man via nogle fantastiske kosttilskud og en håndbog arbejder sig igennem 9 dage og slavisk følger vejledningen.

 

I dag er jeg på dag 7 og jeg har det fantastisk. Jeg har ingen sukkertrang – spiser sundere og mindre portioner og har selvfølgelig pga dette også tabt mig 2 kg og mistet 6 cm rundt omkring sådan jævnt fordelt. Det er ikke voldsom synlig ændring – det havde jeg heller ikke sønderligt brug for – jeg havde jo fået det grundlæggende på plads tilbage i maj sidste år. Men alligevel er jeg sikker på, at kjolen til min datters konfirmation i næste måned kommer til at sidde meget pænere nu.

 

Hvis du skulle være interesseret i at høre nærmere omkring programmet – så kontakt mig endelig – du kan også finde noget om det her på siden under Aloe Vera.