Lidt om mig …

flp-sp-portratt-030

Jeg er uddannet Gendai Reiki Healer III, ID-psykoterapeut, Access Bars behandler og DGI Yoga instruktør.Min interesse for psykologi og personlig udvikling startede tilbage i 1995 hvor jeg tog mit første kursus inden for personlig udvikling.Det ene kursus tog det næste med sig, og i 1998 påbegyndte jeg uddannelsen til ID-psykoterapeut ved Ole Vadum Dahl.

Uddannelsen var egentlig ment som intensiv personlig udvikling for mig selv, hvilket det også blev, og senere hen fandt jeg ud af, at jeg trivedes med at behandle andre mennesker – se andre blomstre op, give dem håb og give dem mere energi.
Senere fandt jeg så endelig det rigtige supplement til min praksis – Gendai Reiki Healing og det er derfor blevet en del af mine tilbud.

Jeg har gennemført Reiki I, Reiki II og Reiki III og har fået god erfaring med lindring af både psykiske og fysiske smerter samt at give øget overskud til dagligdagen.

 

I januar 2009 startede jeg som forhandler af produkterne fra med Aloe Vera fordi disse produkter supplerer mine behandlinger og er i tråd med vores totale velbefindende.

 

I sommeren 2015 fik jeg selv en  kort behandling med Access Bars og oplevede de næste 14 dage hvordan jeg oplevede og reagerede anderledes på situationer som før stressede mig rigtig meget. Det overraskede mig og imponerede mig enormt meget, så jeg besluttede mig  for at uddanne mig til samme. Så i november 2015 tog jeg de første klienter ind til access bars behandling. Du kan læse mere om de forskellige behandlinger øverst i menufeltet og også i min blog.

 

Du finder priser på de enkelte sider og jeg accepterer afbud senest 24 timer før aftalt tid. Afbud senere og udeblivelse forventes betalt som hvis behandlingen havde været gennemført. Betaling med Mobile Pay på 39618.

 

Kontakt mig helt uforpligtende og hør nærmere om hvordan jeg evt. kan hjælpe dig.

Du kan læse her hvad nogle af mine klienter siger om mig >>

 

Se mine links

Privatlivspolitik

Konsultation

Terapi & Healing
Skovstjernevej 10
9310 Vodskov

 

Også aftener og weekend efter aftale.

 

Se en kort video fra min klinik

https://www.youtube.com/watch?v=RvBEt6Z_bUc&feature=youtu.be

Kontakt

Birgitte Røgilds Lund
ID-psykoterapeut, Coach, Access Bars behandler og Gendai Reiki III Healer

Tlf. 22 52 30 46
e-mail: info@terapioghealing.dk

Call Now Button