Hvad kan Reiki gøre for dig?

Gendai Reiki Healing kan lindre alt og har ingen bivirkninger. Gendai Reiki Healing kan aldrig skade noget.

Reiki healing kan afhjælpe:

fysiske smerter så som hovedpine, piskesmæld, rygproblemer, sportsskader, tarmproblemer, ischiassmerter og meget andet.

Reiki kan desuden også afhjælpe psykiske smerter og er super god til at bruge f.eks i forbindelse med sorg, stress, uro, ADHD, PSD, PTSD, sårbarhed, kriser, depressioner eller som supplement til lægelig behandling ved sygdom.

Desuden er Healing aldeles velegnet til at give din personlige udvikling et skub i den rigtige retning.
Healingen giver ro, tryghed, positivitet, overskud og tillid til livet.

Se med her fra da TV2 var ude og filme hos mig i marts 2015

 

Hvordan foregår det?

En behandling starter med en kort samtale/introduktion, hvorefter jeg healer ved at lægge mine hænder på din krop, dog ikke intime steder. Jeg tager naturligvis hensyn til, hvis der er andre steder, du ikke ønsker berørt. Du kan vælge at ligge på min briks eller sidde i en stol og du vil være fuldt påklædt.

Hvad koster det?

Pris kr. 600,00 og behandlingen varer typisk en time.

Fjernhealing

Fjernhealing er velegnet til opfølgning på en direkte healing. Vi aftaler et tidspunkt, hvor du er i ro derhjemme, hvorefter jeg healer dig.
Du skal intet foretage dig andet end at være i ro i en halv times tid. Jeg fjernhealer KUN efter præcis aftale med den enkelte.
Virkningen er præcis den samme, som hvis du var i min praksis. Prisen er kr. 350,00

Generelt om Reiki Healing.

Reiki Healing er et Japansk ord, der betyder “Universel Livsenergi”.
Healing medvirker til at genskabe balance og giver dig øget indre velvære. Healing gør, at du får mere energi og overskud til dig selv i din hverdag. Reiki Healing fremmer desuden helbredelse af fysiske sygdomme, sådan at du kommer dig hurtigere. Healingen er derfor et aldeles velegnet supplement til et klinisk og medicinsk behandlingsforløb.

Hvad siger videnskaben?

Kræftens Bekæmpelse har lavet undersøgelser omkring virkningen af healing i forhold til Kræft og har vist, at healing har en kæmpe indflydelse på folk evne til at opretholde livslysten og positiviteten og dermed større evne til at styrke eget immunforsvar.

Uddannelse eller evne?

Alle kan heale – det er det vi gør, når vi trøster vores kære – lægger en hånd på det som er skadet og med vores energi ønsker bedring.

Reiki healing er overførsel af universel energi af harmoni, glæde og kærlighed.
Som uddannet Gendai Reiki Healer, kanaliserer jeg denne livsenergi via mine hænder til dig, hvorpå jeg aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. På den måde bruger jeg ikke min egen energi.
Jeg er uddannet Gendai Reiki Healer med grad 3. Det betyder, at jeg har den højeste uddannelse indenfor Gendai Reiki Healing, når jeg ikke også skal undervise.

Reiki healing er ikke trosbestemt – så om du er Kristen, Buddhist, Muslim eller ateist er underordnet.

Privatlivspolitik

Konsultation

Terapi & Healing
Skovstjernevej 10
9310 Vodskov

 

Også aftener og weekend efter aftale.

 

Se en kort video fra min klinik

https://www.youtube.com/watch?v=RvBEt6Z_bUc&feature=youtu.be

Kontakt

Birgitte Røgilds Lund
ID-psykoterapeut, Coach, Access Bars behandler og Gendai Reiki III Healer

Tlf. 22 52 30 46
e-mail: info@terapioghealing.dk

Call Now Button