Jeg er selvstændig, uafhængig forhandler af Aloe Vera produkter. Butikken har altid åbent – både aftener og weekends. Ring evt i forvejen for at undgå at køre forgæves.

Jeg sender produkter uden beregning.

Du kan læse meget mere om produkterne og besøge min webshop på www.birgittelund.dk.

Har du ikke allerede et log-in – så kan du selv lave et inde på siden. Du kan også kontakte mig direkte på info@terapioghealing.dk eller ring til mig på tlf. 22 52 30 46.

Enten virker det, eller også er det gratis! Der er 90 dages tilfredshedsgaranti på alle produkter uanset om de er helt eller delvis brugte. Returner blot emballagen med kvittering, så får du alle pengene retur uden diskussion.


Hvordan bliver man Aloe Vera forhandler?

Der ligger en unik forretning bag disse produkter som kun sælges igennem selvstændige forhandlere.

Her kan du blive din egen chef uden risiko og skabe den tilværelse som du ønsker dig allermest. Ring til mig og hør nærmere

For at blive forhandler skal du blot kontakte mig – det kan ske både pr. tlf eller på mail.

Jeg indkalder derefter til infomøde om, hvordan du kan blive Aloe Vera forhandler i mit team.

Til mødet hører du om mulighederne og hele forretningen og kan derefter tage stilling til, om det er noget for dig. Er det det, tager vi en uforpligtende snak om de praktiske steps i processen og afklarer om du/I ønsker stor eller lille forretning. Det er vigtigt med denne afklaring, da der er flere indgangsvinkler til konceptet:

  • Nogle ønsker kun at skaffe produkter til indkøbspris til et begrænset antal kunder

  • Andre ønsker at lave sælgende forretning for at tjene til eget forbrug og have nok til en ekstra ferie eller to til familien

  • Og atter andre fokuserer på at bygge teams op omkring Aloe Vera formidling, for på den måde at fokusere på en heltidsindtægt.

Alt efter, hvad man gerne vil, kræver det forskellige former for hjælp fra mig. Da det er umådeligt vigtigt for mig, at mine team-medlemmer får den rette hjælp fra start, gør vi meget ud af at du får en god og seriøs information om, hvilke muligheder der findes i forhold til dine ønsker.

Privatlivspolitik

Konsultation

Terapi & Healing
Skovstjernevej 10
9310 Vodskov

 

Også aftener og weekend efter aftale.

 

Se en kort video fra min klinik

https://www.youtube.com/watch?v=RvBEt6Z_bUc&feature=youtu.be

Kontakt

Birgitte Røgilds Lund
ID-psykoterapeut, Coach, Access Bars behandler og Gendai Reiki III Healer

Tlf. 22 52 30 46
e-mail: info@terapioghealing.dk

Call Now Button