Anti-stress virksomhedsordning
I et arbejdsmiljø med mange stressfaktorer såsom varslede fyringsrunder, deadlines, perioder med længerevarende overarbejde, højt tempo og krav om stort overblik, kan den enkelte medarbejder i perioder opleve forringelse af arbejdsevne og manglende arbejdslyst.

 

Vis dine medarbejdere, at I, som firma, bakker op om dem og deres velbefindende.

 

Yoga til hele gruppen

Jeg tilbyder også yoga i virksomheden –  se mere under bloggen http://www.terapioghealing.dk/yoga-til-dig-og-din-nordjyske-virksomhed/

 

Forebyggelse er, som bekendt, nemmere end helbredelse
Ved at kende alle signalerne, både som leder og som medarbejder kan problemer tages i opløbet, uden en evt. længerevarende sygdomsperiode.

 

Når skaden er sket
Slaget er heldigvis ikke tabt, hvis en medarbejder er gået ned med stress. Medarbejderen kan stadig komme tilbage på arbejdsmarkedet ved at tage sig selv og sine symptomer alvorlige. Via samtaler med en terapeut eller psykolog, som ser hele billedet, og med healing som giver ro og balance i kroppen, kan vedkommende langsomt, men sikkert, komme tilbage på arbejdsmarkedet uden at få tilbagefald.

 

Hvad får din virksomhed ud af en virksomhedsordning?
Velfungerende og mere tilfredse medarbejdere
Færre sygedage
Et godt psykisk arbejdsmiljø
Større produktivitet

 

Hvad får medarbejderne ud af en virksomhedsordning?
Mere fysisk overskud
Mere psykisk overskud
Bedre til at håndtere stressende perioder
Større tilfredshed med egen indsats

 

Hvordan griber vi det an?
Jeg kommer allerførst ud i virksomheden og holder et kortere foredrag for en udvalgt gruppe eller hele virksomheden om stress – noget af indholdet kan evt. i forvejen aftales med den ansvarlige.
Her vil alle de deltagende få indblik i stress-symptomer, og hvornår de skal tages alvorligt samt få nogle praktiske øvelser, som kan laves på arbejdspladsen og i hjemmet.

 

Dernæst laver jeg individuelle aftaler i min praksis med dem som evt. allerede er ramt af stress og giver her løbende behandlinger med healing og samtaler.

 

 

 

Individuelle behandlinger:
Healing kan fjerne eller mindske hovedpine, migræne, spændinger i nakkemuskulatur, manglende overskud, fysisk og psykisk stress.
Samtalerne giver en idé om, hvorfor du er blevet ramt og hvor dine svage sider ligger, således, at du kan styrke disse sider og dermed undgå en lignende situation i fremtiden.
Du kan lære øvelser både for kroppen og for vejrtrækningen. Du kan lære at sige nej på de rigtige tidspunkter, og du kan blive bedre til kende dig selv og dine grænser.

 

Ring og hør om muligheder for personalepleje (fradragsberettiget for virksomheden) og behandlingskombinationerne på tlf. 22523046

Aloe Vera butik

Aloe Vera butikken har altid åbent - skriv eller ring på 22523046 for bestilling.

Konsultation

Terapi & Healing
Skovstjernevej 10
9310 Vodskov
Også aftener og weekend efter aftale.

Kontakt

Birgitte Røgilds Lund
ID-psykoterapeut, Coach, Access Bars behandler og Gendai Reiki III Healer
Tlf. 22 52 30 46
e-mail: info@terapioghealing.dk